Bel ons voor meer informatie

+31 6 46 150 236

See you at the dancefloor
Nolimit Sound en Light Productions | 2013 |

De gekste foute partij van het jaar. Knotsgekke deejay en animatie door het deejayteam. Van het eerste tot het laatste plaatje ambiance en enkel de hits in een mix gebracht waar alle klanten uit de bol van gaan en luidop kunnen meezingen. Alles kan en niks is te gek!

Natuurlijk komen uw gasten die uitgenodigd zijn voor het “ fout “ feest in zo fout mogelijk kleding. Het maakt niet uit wat voor kleding, als het maar fout is. BV; In een tijger print pakkie, fitnesskleding uit de jaren 80, in een traingspak met daaronder sandalen etc.… Alles kan, het hangt er een beetje van af hoe "bont" u het wilt maken.

 

 

Weet u wat is de overeenkomst tussen ABBA, Jan Smit, Boney M, Vengabouys en Mili Vanillie? Ze hebben allemaal een hele rits foute maar o’zo leuke foute mee zingers op hun naam staan. Het makkelijkste is om af en toe lekkere foutemuziek te draaien. Express uiteraard. Dan kun je denken aan kinderliedjes als Dikkertje Dap, Daar komt swiebertje,  Pipi langkous, Muppets, Madness, en zo kunnen we wel doorgaan. Uiteraard draaien we die niet allemaal achter elkaar,maar we timen het op leuke momenten op momenten dat het niet verwacht. De DJ springt van de hak op de tak, achter super disco hoort in een Andere Hazes; achter een geweldige mooie show nummer hoort u ineens YMCA.  

    

 

Mits goed getimed , en dat kunt u aan ons overgelaten. Wat er ook zomaar kan gebeuren is dat de stroom uitvalt (niet echt natuurlijk) en de DJ volkomen in paniek raakt…. Platen kunnen zomaar overslaan. En houdt het niet voor mogelijk, de CD blijft hangen….

 

Dus trek je mooiste blouse aan laat al je borstharen naar buiten komen. Hang al het goud dat je hebt om je heen en het feest kan beginnen. Voor de lady’s een minirok of gewoon een purmi en veel make-up.. Kortom: Een heerlijk, fout avondje uit waarbij het lachen, gieren en brullen om jezelf en de andere zal zijn.

Een compleet feest arrangement bestaat uit:

Een 4 uur durende show met niks anders dan goede muziek en knotsgekke DJ.

 

Het team van het foute feest.